Panel Çit Fiyat ve Maliyet Hesaplama

Panel Çit Maliyet Hesaplama

Estetik ve zarif özellikleriyle üretilen panel çit seçenekleri, etkili yeşil rengi ile tercih edilen görkemli ve gösterişli ürünlerdir. Pratik kullanım özellikleriyle birinci sınıf olan bu çitler, klips tekniği ile montajlanmaktadır. Panel çitler, panel şeklinde üretilmektedir ve seri bir şekilde montajlanmaktadır. Öncelikle duvar üzerine çitin montajlanacağı direkler dikilmektedir. 

Daha sonra bu direkler üzerine paneller takılmaktadır. Yeşil renk seçeneği ile doğayı hatırlatan bu ürünleri, firmamız daldırma tekniği ile üretmektedir. Pvc daldırma ile yeşil renk özelliğine kavuşmaktadır. Yeşil renk özelliğini dört mevsim koruyan bu ürünler, soğuk ve kızgın güneş gibi olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı ürünlerdir. Bu paneller metre hesabına göre fiyatlandırılmaktadır. Panel tellerinin kalınlık özelliği, renk özelliği ve kullanım özellikleri hesaplamayı etkilemektedir. Panel çit fiyat ve maliyet hesaplama kategorisinde, kullanılacak mekanın uzunluğu belirleyici rol oynamaktadır. Panel kategorisinde değerlendirilen hesaplama işlemlerinde işçilikte hesaplanmaktadır. 

Panel çit fiyat ve maliyet hesaplama işlemlerinde, ekonomik seçenekler de bulunmaktadır. Çitin montajlanacağı mekanın uzaklığı da hesaplanmaktadır. Nakliye kategorisinde harcanacak yakıt, hesaplama kriterlerinin belirlenmesinde etkilidir. Ekonomik bir şekilde duvar yükseltme veya alan çevirme işlemi yapmak istiyorsanız bu ürünleri tercih etmelisiniz.

PANEL ÇIT ÖLÇÜ HESAPLAMA

Panel özelliğine sahip çitlerin hesaplanması, oldukça farklıdır. Single, canfor duble, canfor single, sedafor duble, sedafor single, duble ve dekasedafor kategorilerinde hesaplanmaktadır. Bu ürünler metrekare özelliğine göre farklı farklı fiyatlandırma seçeneği ile satışa çıkarılmaktadır. Set şeklindeki hesaplamalarda, panel, profil direk, akıllı vida, klips ve çelik dubel gibi seçenekler bir arada hesaplanmaktadır. Sadece panel çit üzerinden de hesaplama yapılmaktadır. 

Set şeklindeki satışlarda ürünler tek tek satın alınabilmektedir. Panel çit ölçü hesaplama işlemlerinde bu kriterler baz alınmaktadır. Panel uzunluğu x uygulama alanı = panel fiyatı şeklinde formüle edilmektedir. Tercih edilen diğer malzemeler de fiyatlandırmaya eklenmektedir. İşçilik fiyatlandırma ile birlikte hesaplanabilmektedir. Panel çit ölçü hesaplama kategorisinde, uygulama alanın şartları da belirleyici rol oynayabilmektedir. Montajın zor olduğu yerlerde fiyatlandırma farklı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder